Kako smo počeli

Od ideje do gotovog proizvoda

Ideja o nastanku duboko zamrznutih voćnih kolača i tartova pod brendom „Fruit Secret“ inicirana je željom da se tržištu ponude proizvodi koji će kako kvalitetom tako i načinom njihove upotrebe ići u korak sa tempom savremenog društva.

Dugogodišnje iskustvo članova naše kompanije u oblasti proizvodnje i prodaje zamrznutog voća, sagledavanjem kretanja trendova na globalnom tržištu  kao i detaljnom analizom ponude i tražnje ovog tipa proizvoda na domaćem tržištu rezultiralo je pokretanjem proizvodnje sredinom 2017. godine.. I evo nas sada tu ispred Vas, dobro došli  na naš sajt!

 

Tajna naših kolača

Vredne ruke proizvodnog tima Fruit secret proizvoda („hand made“ proizvodnja) uz pažljiv odabir svake sirovine koja se koristi u pripremi naših kolača na tradicionalan način, ali uz primenu nemačke tehnologije izrade  čini spoj svega kvalitetnog i lepog što prvenstveno daje proizvode bez odstupanja u kvalitetu.

Prijatna i blaga aroma samog lincer testa u tradicionalnoj liniji proizvoda, hrskave lešnik korice u kremastim i posnim tartovima kao i bogat ukus premium kolača u savršenom spoju sa najfinijim kremovima i pažljivo odabranim plodova domaćeg voća, čine nepogrešivu formulu dobrog proizvoda.

Visok sadržaj  pravog domaćeg  voća čini posebnu karakteristiku svih naših proizvoda.

 

Prednosti našeg proizvoda

Svi Fruit secret proizvodi su potpuno pripremljeni proizvodi koji se nakon termičke i završne obrade odlažu u šok komore na trenutno zamrzavanje (Frozen fresh tehnologija). Ova tehnologija proizvodima nakon odmrzavanja omogućava orginalnu svežinu i kvalitet identičan onom pre zamrzavanja. 

Proizvodnja Fruit secret kolača vrši se po HACCP sistemu što potvrđuje i obavezuje na poštovanje procedura po kojima se obezbeđuju svi uslovi za zdravstvenu ispravnost i vrhunski kvalitet svakog proizvoda. 

Rok trajanja proizvoda  je od 9 do 12 meseci na temperaturi od -18C ili nižoj, odnosno 3 dana nakon odmrzavanja. Odmrzavanje je moguće na sobnoj temperaturi, frižideru, mikrotalasnoj pećnici ili rerni. Vreme odmrzavanja naznačeno je na svakom proizvodu.

Nepostojanje otpisa proizvoda usled dostupnost svih naših proizvoda isporcijanih na 6, 8, 12, ili 16 porcija posebno pogoduje objektima u HoReCa sektoru jer se time smanjuju troškovi poslovanja.

Korišćenje tj. konzumacija proizvoda je moguća odmah nakon odmrzavanja i može se, u zavisnosti od vrste proizvoda, koristiti i kao topli i kao hladni dezert.

 

Brza i sigurna dostava

Savremen i dobro opremljeno prostor u kome se vrši proizvodnja Fruit secret kolača nalazi se u Beogradu odakle se i vrši distribucija do krajnjih kupaca. Naš moto je: zadovoljan kupac je obostrana radost.

Skladištenje proizvoda se jednim delom vrši u samom proizvodnom pogonu, a drugim delom u partnerskoj kompaniji Z.A. Fruit d.o.o. Valjevo.

 

Planovi i ciljevi

Pozitivan duh tima Smart Plaza, proizvodnju Fruit secret kolača vidi kao mogućnost da se na ovaj nači istaknu sve prednosti srpskog voća i da se kako domaćem tako i stranom tržištu ponudi i približi voće sa ovih prostora u formi drugačijeg gotovog proizvoda od uobičajenih formi.

Svojim kvalitetom i brojnim prednostima Fruit secret proizvodi spadaju u grupu proizvoda za koje geografske granice ne postoje što potvrdjuje izlazak i na druga tržišta.

Širenje asortimana uz održivost kvaliteta rada i proizvoda u cilju najboljeg tretmana kupaca sa mogućnošću prilagođavanja proizvoda različitim tržištima je vizija koja nas vodi dalje.